HomeRegiosport S.V.ZALK—C.S.V.Apeldoorn 0-4 (Oefenwedstrijd toernooi HattoHeim)

S.V.ZALK—C.S.V.Apeldoorn 0-4 (Oefenwedstrijd toernooi HattoHeim)

-

Wedstrijdverslag S.V.ZALK—C.S.V.Apeldoorn 0-4

Zalk

In de eerste 20 minuten had Zalk de wedstrijd aardig onder controle en kreeg Aart Schreuder nog een aardige kans, maar even later werd er een fout achterin gemaakt en moest keeper Jim v d Wijk redding brengen.

Nog geen minuut later kreeg uit een corner Jurjen Hofstra een kans maar hij schoot hoog over, daarna kreeg Aart Schreuder weer een redelijke kans na een pass van Carsten Esselink. C.S.V. kwam langzaam maar zeker beter in de wedstrijd en er was na een goede combinatie een 100% kans voor deze ploeg maar in de afwerking waren beide partijen niet erg gelukkig.

In de 21e min kreeg Zalk nog twee beste kansen maar Michel Hamer en ook Sander Vinke konden het doel niet vinden, vervolgens begon C.S.V hoe langer hoe meer het spel te dicteren. In de 25 e min werd er achterin een duel door Zalk verloren en de goede spits van C.S.V scoorde in de hoek, keeper Jim v d Wijk was kansloos 0-1
Onze tegenstander was duidelijk de betere ploeg in de 34e min werd een duel gewonnen door een middenvelder van C.S.V en deze schoot beheerst de bal prachtig in de hoek 0-2, er waren nog wel kansjes voor Michel Hamer en Jurjen Hofstra.

De tweede helft was een formaliteit C.S.V. liep na een prachtige aanval al snel uit naar 0-3 en Aart Schreuder kreeg nog terecht geel.
C.S.V schoot nog twee keer op de lat en de keeper van Zalk verrichte nog de nodige reddingen, het enige wapenfeit van Zalk was een kopbal van Michel Hamer.
In de 83e min werd het nog 0-4 voor C.S.V die technisch en conditioneel absoluut de betere ploeg was, moet er bij gezegd worden dat S.V.Zalk nog 7 selectie spelers miste en een compliment aan scheidsrechter Dhr. Albert Topfer die een zeer goede wedstrijd floot.