vrijdag, september 20, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeRegiosportVideoreportage eerste Fun Obstacle Run 2014

Videoreportage eerste Fun Obstacle Run 2014

-

Zaterdag organiseerde Isala ´96 de eerste editie van de Fun Obstacle Run.Bijna 300 deelnemers hadden zich ingeschreven voor deze spectaculaire loop door Kampen. Het filmteam van Kampenonline was er bij om hiervan een reportage te maken.

De FORK, zoals het evenement in de social media is genoemd, is een sportieve uitdaging waarbij hardlopen gecombineerd wordt met obstakels om de fysieke en mentale gesteldheid op de proef stellen. En dat hebben de deelnemers geweten. Er waren zo’n 20 hindernissen in het parcours die voor een groot gedeelte dwars door het groene hart van Kampen liep. Zo moesten de deelnemers bijvoorbeeld door de blubber, onder netten doorkruipen en onder de bruggen in de stadsgracht doorbaggeren. Start en finish was op de atletiekbaan van Isala’96.

Fun obstacle Run

De route/ronde was ongeveer 6.5 km lang. De deelnemers konden kiezen of zij 1 of 2 rondes wilden gaan lopen. Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar was er een kidsrun van 1.5 km lang met een aantal hindernissen.

Camera: Rudi Last
Interviews: Gert Bartelink

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen