vrijdag, september 20, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeKunst & CultuurNajaarsconcert “Zingend Getuigen” in de Buitenkerk

Najaarsconcert “Zingend Getuigen” in de Buitenkerk

-

Marjolein de Wit2Kampen – Op vrijdag 7 november a.s. hoopt het Chr. Geref. Kerkkoor “Zingend Getuigen” o.l.v. Gerwin van der Plaats een najaarsconcert te verzorgen in de Buitenkerk, Buiten Nieuwstraat te Kampen.

Bijzondere medewerking wordt verleend door de fluitiste Marjolein de Wit, bekend van o.a. het Tv-programma Nederland Zingt, bariton Jan Loosman uit Urk, sopraan Annemiek Boomsma en organist Harry Hamer. Het programma bestaat uit geliefde liederen, instrumentale solo’s en samenzang.

Het Chr. Geref. Kerkkoor “Zingend Getuigen” werd 57 jaar geleden opgericht. Wat ooit begon als evangelisatiekoor met 25 leden is uitgegroeid tot een van de grootste koren van de stad Kampen (ruim 80 leden). Het koor gaf talloze concerten en maakte een grootse concertreis naar Hongarije & Roemenie. Inmiddels zijn er weer nieuwe plannen voor een reis. Daarnaast is het koor te beluisteren op diverse Cd’s.

Het concert begint om 20.00 uur en de deuren gaan open om 19.30 uur. De toegang is gratis. Wel is er een collecte t.b.v. de onkosten.

U bent allen van harte welkom.

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen