HomeRegiosportKHC stunt (bijna) bij Deto Twenterand

KHC stunt (bijna) bij Deto Twenterand

-

KHC

Vooraf zou getekend worden voor een punt in de lastige uitwedstrijd tegen het hoog geklasseerde Deto Twenterand. Echter de gelijkmaker in blessuretijd zorgde toch nog voor wat zure gezichten aan KHC zijde.

khclogoKHC had vanaf het begin de zaak goed onder controle het speelde achterin zeer compact en Deto kreeg geen enkel grip op het kamper spel. KHC had ook de beste kansen,

In de 6e minuut een prima kans voor Tom Diender die de bal maar net naast kopte. In de 9e minuut wederom een kans voor Diender op aangeven van Leroy Knol, maar ook deze keer ging de bal naast. In de 24e minuut kwam KHC verdient op voorsprong, Nick Notrot verzond een diepte pass op Leroy Knol die fraai scoorde. In de 40e minuut claimde Deto een strafschop nadat de bal hard tegen een arm werd aangeschoten. De prima leidende arbiter Beldman uit Holten zag er terecht niets in.

Net voor rust had Jeffrey de Nooijer KHC nog op 0-2 kunnen brengen, maar zijn slordig genomen vrijeschop rand 16 meter ging hoog over. Na de rust een controlerend KHC dat via de counter levensgevaarlijk was. Het vergat zich daarbij te belonen, want met name Tom Diender kreeg enorme kansen om de wedstrijd in het slot te gooien. Ook de invallers Brenn de Lange en Serkan Sahinturk hadden het geluk niet aan hun zijde.

De klok stond inmiddels op 90 minuten, en KHC was dicht bij een stunt. Echter een strafschop voor Deto strooide roet in het eten. Nick Notrot was de veroorzaker dit keer en de bal ging nu wel op de stip. Lesley Nohrwold scoorde vanaf de stip de 1-1.
KHC kan terug kijken op een prima gespeelde wedstrijd met de beste kansen op de overwinning. Wanneer zo gespeeld gaat worden volgende week tegen buurtgenoot GoAhead Kampen dan heeft het kansen. De wedstrijd op Sportpark De Venen begint om 18.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Erik ter Brake uit Dedemsvaart.

Na afloop is er muziek in de kantine en vanwege de te verwachten drukte verzoekt KHC het publiek zoveel mogelijk op de fiets te komen.