vrijdag, september 20, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeRegiosport1 punt voor Brezo/KBS Set Up in streekderby

1 punt voor Brezo/KBS Set Up in streekderby

-

2014-11-15 - Reflex H1 - Brezo_KBS Set Up

Kampen – Zaterdag speelden de mannen van Brezo/KBS Set Up tegen Reflex. Op papier altijd een spannende wedstrijd tussen beide verenigingen.

De eerste set begon Set Up sterk. Er was veel enthousiasme en dat zorgde voor een sfeer zoals die hoort te zijn bij een derby. Toch liet Set Up steeds meer steken vallen en kon het vooral niet voor elkaar krijgen om een fatsoenlijke servedruk op te leggen. De set werd met een stand van 25-22 verloren aan de kampenaren.

De tweede en derde set ging verder zoals de eerste set was geëindigd. Set Up kon het niet voor elkaar krijgen om de basis handelingen goed te verrichten en hier maakte reflex dankbaar gebruik van. 25-18 en 25-17 in het voordeel van de thuisploeg.

De vierde set kwam er mede dankzij een paar wissels weer wat energie in het spel van Set Up. Het liep een tijdje gelijk op maar mede dankzij een paar goede ballen van Rick de Vries en Dave de Velde wist Set Up toch nog een setje te pakken. 25-27

Volgende week mogen de heren aantreden tegen Donitas in Groningen. Donitas staat laatste op de ranglijst en dus zal daar een overwinning wel op zijn plek zijn.

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen