zaterdag, september 21, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeRegiosportVoorbeschouwing Go ahead Kampen - Deto Twenterand

Voorbeschouwing Go ahead Kampen – Deto Twenterand

-

Door: Robert Hamer

Afgelopen zaterdag was het wederom niet fijn langs de lijn voor iedereen die Go-Ahead Kampen een wam hart toedraagt. Met maar liefst 4-0 gingen de rood-gelen onderuit tegen kampioenskandidaat Berkum. Het was alweer de 5e nederlaag op rij. Jan Korte zei na afloop: ‘’We hebben voor sinterklaas gespeeld. Persoonlijke fouten hebben ons weer genekt. Hier valt bijna niet tegen te voetballen. We moeten er een keer voor gaan zorgen dat we de 0 achterin houden. Dan krijg je wat meer vertrouwen. We snakken naar de winterstop.’’

goaheadMet de tegenstander van a.s. zaterdag (DETO Twenterand) gaat het een stuk beter. Net als Go-Ahead degradeerde ook DETO vorig seizoen uit de hoofdklasse C. De ploeg van onze oud trainer Marcel van der Steege doet het dit seizoen naar behoren en men is terug te vinden op de 3e plaats met 26 punten uit 12 wedstrijden. Afgelopen zaterdag liep het eventjes wat minder met de Vriezenveners. Uit bij SDV Barneveld werd een gevoelige 4-2 nederlaag geleden. Clubtopscorer is spits Stef van der Velden met 7 doelpunten.

Hieronder ziet u de historie van de afgelopen 5 seizoenen in competitie verband tussen Go-Ahead Kampen en DETO Twenterand:

– 15 maart 2014:
DETO Twenterand – Go-Ahead Kampen, 1-1
John Fraterman (DETO Twenterand) en Yoshua van Marle (Go-Ahead Kampen)

– 26 oktober 2013:
Go-Ahead Kampen – DETO Twenterand 1-0
Madih Doufikar (Go-Ahead Kampen)

Overige wedstrijden in de 1e klasse D:

* ASC Nieuwland – Berkum
* ASV Dronten – Nunspeet
* DOS Kampen – SDV Barneveld
* FC Zutphen – FC Horst
* Sparta Enschede – KHC
* Vroomshoopse Boys –DOS’37

De onrust neemt steeds meer toe bij de achterban van Go-Ahead Kampen. 7 wedstrijden en slechts 1 schamel puntje. Jan Korte zei na afloop van de wedstrijd tegen Berkum dat zijn ploeg toe is aan de winterstop. De wedstrijd van a.s. zaterdag tegen DETO Twenterand is dan ook de laatste pot van het jaar 2014. Arbiter is dhr Stijn Heusschen uit Kranenburg (Duitsland). Het is van cruciaal belang dat we zaterdag de 3 punten eindelijk weer eens in huis houden, want op dit moment staan we op een p/d plaats. Tot zaterdag !!

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen