donderdag, september 19, 2024

HomeRegiosportBrezo/KBS Set Up verliest bij Vovem '90

Brezo/KBS Set Up verliest bij Vovem ’90

-

Emmeloord 16 april – De eerste wedstrijd tegen Vovem’90 eindigde in een dikke 4-0 winst voor Brezo/KBS Set Up. Drie weken later waren de rollen omgedraaid en stapte de mannen als verliezers het veld uit in Emmeloord. Vivan Accountants Vovem’90 was met 3-1 te sterk voor de IJsselmuidenaren.

2016-04-16 - Vovem 90 H1 - Brezo_KBS Set Up

De eerste set verliep fantastisch. De mannen van Hans Bruins startte met veel service druk, een goede pass en vol enthousiasme aan de wedstrijd. Aan alle kanten werd er gescoord en dat zorgde voor een grote voorsprong halverwege de set. Echter kwam er boven de twintig een kantelpunt. De tegenstander uit Emmeloord geloofde meer in de wedstrijd en kon het verschil van tien punten halveren. Uiteindelijk was het Set Up die het aan het langste eind trok en de eerste set won met 23-25.

De tweede set begon Set Up zwak. Waar alle spelers in de eerste set vol overtuiging stonden te ballen, veranderde dat volledig in de tweede set. Vovem’90 voerde de service druk op en Set Up kwam niet onder deze druk uit. 25-20.

Met een 1-1 stand, een goede en een slechte set gespeeld te hebben, begon Set Up uitermate zwak aan de derde set. Geen enkele positie wist in het begin van deze set zijn niveau te halen, wat zorgde voor een 9-2 achterstand bij de eerste time-out van Hans Bruins. Tevergeefs, want het zat er echt niet in deze set. Brezo/KBS Set Up verloor opnieuw, maar nu met 25-15.

De laatste set wisten de IJsselmuidenaren opnieuw hun eigen niveau niet te halen. Set Up kwam niet onder de service druk van Vovem’90 uit. Pas toen Vovem’90 met 20-13 voor stond, begonnen de IJsselmuidenaren te vechten voor elke bal. Dit resulteerde nog in een eindsprint voor Set Up. Maar dit kwam te laat. 25-22.

Volgende week de laatste wedstrijd! Om 19.00 uur tegen de kampioen van de derde divisie. Voor de laatste keer dit seizoen willen wij u, supporter en vriend van de club, laten zien wat we kunnen en het seizoen met u afsluiten bij de ‘tot volgend jaar borrel’!