vrijdag, september 20, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

Home112-NieuwsRijbewijs kwijt 180 km/u op Kamperstraatweg

Rijbewijs kwijt 180 km/u op Kamperstraatweg

-

 

De laatste tijd komen er bij de politie veel klachten binnen over te hard rijdende motorfietsen op de Zalkerdijk. Op sommige plaatsen mag daar vanwege de veiligheid maar 60 km/u gereden worden.

politieVoor sommige motorrijders is dit echter geen reden om zich daar iets van aan te trekken. Gisteravond werden tijdens een controle twee motorrijders geklokt die ruim boven de 100 km/u reden, wat hen een flinke boete opleverde.

Een man uit Almere maakt het wel heel erg bont, hij trok op de Kamperstraatweg het het gas ‘goed open’ en werd niet veel later staande gehouden vanwege een gemeten snelheid van 180km/u. Uiteraard kwam de man er niet met een standje van af. Zijn rijbewijs werd ingevorderd en ook kreeg hij een proces verbaal overhandigd.

Gerelateerde berichten

25 COMMENTS

Comments are closed.

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen