vrijdag, september 20, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeKunst & CultuurTess en Lieke hebben FUN

Tess en Lieke hebben FUN

-

door: Jolanda Brouwer

Kidzz Festijn IJsselmuiden

Het is voorjaarsvakantie en voor de kinderen is er het Kidzz Festijn in IJsselmuiden.
De zusjes Tess en Lieke zijn hier al voorgaande jaren ook geweest. “Het is superleuk!”

Sporthal De Oosterholthoeve is twee dagen gevuld met luchtkussens, ballenbakken en glijbanen. De kinderen kunnen klimmen, klauteren, glijden, springen en vooral spelen!

Vrolijk geschminkte gezichten geven aan dat er veel plezier en vertier is. En voor wie een pleister nodig heeft is het Rode Kruis Kampen- IJsselmuiden aanwezig.
De kantine is ook geopend, zo kunnen vaders, moeders, opa’s oma’s en verzorgers genieten van een hapje en een drankje en ondertussen mee genieten van het plezier van de kinderen.
Het Kidzz Festijn is 20 en 21 februari van 10.00-16.00 uur in de Oosterholthoeve.
Entree voor leden is 5 euro en niet leden 7 euro. (Groot)ouders en verzorgers hoeven geen entree te betalen.

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen