vrijdag, september 20, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeRegiosportSaba Gwedelidze naar Go-Ahead Kampen

Saba Gwedelidze naar Go-Ahead Kampen

-

 

 

Go-Ahead Kampen versterkt zich voor het nieuwe seizoen 2017-2018 met Saba Gwedelidze. De 27-jarige aanvaller komt over van zondaghoofdklasser Dieze West. Hij was al eerder in beeld bij Go-Ahead Kampen, maar hij kon toen in verband met zijn werk de overstap naar het zaterdagamateurvoetbal niet maken. Vanaf volgend seizoen werkt hij niet meer op zaterdag. Dat maakt voor hem de weg vrij om te komen voetballen in Kampen.

Saba Gwedelidze is een inmiddels ervaren aanvaller, die op verschillende posities uit de voeten kan. Hij begon zijn voetbalcarrière bij Be Quick ’28 en speelde voor Dieze West onder meer bij Rohda Raalte, SVI, Alcides, WVF en Berkum.

Saba Gwedelidze is de eerste versterking van een selectie, die in het komende seizoen grotendeels intact blijft. Inmiddels hebben ook Chiel ten Hove, Arjan Wiegers en Nick Bakker aangegeven dat zij hun contract met een jaar verlengen. Eerder deden dit al Bram van Enk, Yannick Groen, Leroy Knol, Niek Bongers, Jorin Riezebos, Luuc Knul, Nick van der Kooi, Daan van Enk, Laurens van Keulen, Nick Hendriks, Niek van Enk en Tim Noordman en Jurrian Zandbergen.

De technische commissie verwacht met deze selectie onder leiding van de nieuwe hooftrainer Stephan Rahantoknam verder te kunnen bouwen aan een stabiel en hecht elftal.

Gerelateerde berichten

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen