donderdag, september 19, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeRegiosportRoy Visscher rond met Go-Ahead Kampen

Roy Visscher rond met Go-Ahead Kampen

-

 

Met ingang van het nieuwe seizoen 2017-2018 verruilt Roy Visscher zondageersteklasser MVV Alcides in Meppel voor Go-Ahead Kampen. In de selectie van de nieuwe hooftrainer Stephan Rahantoknam geldt de 26-jarige voetballer als versterking op het middenveld en in de aanval. Visscher is de twee aanwinst die Go-Ahead Kampen deze week aankondigt. Gisteren werd al bekend dat Saba Gwedelidze overkomt van Dieze-West.

Ook Roy Vissscher speelt op dit moment in het zondagamateurvoetbal, waar hij dit jaar voor het derde seizoen uitkomt voor Alcides, de ploeg die afgelopen seizoen degradeerde van de hoofdklasse naar de eerste klasse. Daarvoor speelde hij wel op zaterdag bij tweedeklasser VKH. Hij begon als voetballer in zijn eigen woonplaats bij de VENO. Ook nu woont Roy Visscher nog in Vollenhove. Saillant detail is dat hij een gewaardeerd medewerker is van onze topsponsor Heutink en Heij.

 

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen