Vijf jaar dichter Vincent Corjanus: tweede druk ‘Woorden wonen in huizen’

355

Precies vijf jaar geleden verscheen ‘Woorden wonen in huizen’, het debuut van dichter Vincent Corjanus. Anno 2017 is het tijd voor een herdruk, voorzien van foto`s en schetsen over het ontstaan van de gedichten.

In 2012 begon het poëtische avontuur in platenzaak Blue Music Kampen. Het eerste exemplaar van ‘Woorden wonen in huizen’ werd overhandigd aan platenbaas en vriend Geert Bloupot. Voor Vincent Corjanus is het een warme herinnering, ‘’Het was een heel bizar moment, om voor het eerst jouw eigen boek in handen te hebben. Ik kijk er met veel dankbaarheid en plezier op terug.’’  Niet lang na de boekpresentatie droeg zijn grote inspirator, Frank Boeijen het gedicht ‘Wonder’ uit ‘Woorden wonen in huizen’ voor in de Stadsgehoorzaal van Kampen.

De afgelopen vijf jaar publiceerde Vincent Corjanus vier dichtbundels, daarnaast gaf hij optredens door het hele land. Zo stond hij op festivals in Veghel en Groningen, maar ook in bibliotheken, zoals in Uden en Enschede. De herdruk van ‘Woorden wonen in huizen’ is vanaf vrijdag 31 maart te koop.

Meer informatie: www.vincentcorjanus.nl

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here