vrijdag, september 20, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeRegiosportDeltaruiters op diverse locaties in de prijzen!

Deltaruiters op diverse locaties in de prijzen!

-

Kampen. Bij ponyclub Toi Toi werd een springwedstrijd voor pony’s gehouden. Jenita Koetsier kwam met haar pony Joyce uit in de klasse B, categorie C en behaalde met haar eerste parcours een 3e prijs en met haar tweede parcours een 1e prijs. Ook Anna Holtland viel in Kampen in de prijzen. Met haar pony’s Dexter en Chaplin startte ze in de klasse B, categorie D en behaalde een tweede en een derde prijs.

Genemuiden.
In Genemuiden werd een driedaags indoor springen paarden georganiseerd. In de klasse B behaalde Jolanda vd Kooi met haar paard Gucci een 8e prijs met 73 stijlpunten. Met haar tweede parcours, wat direct op tijd werd verreden, behaalde zij een 6e prijs.

Nunspeet.
Bij een dressuurwedstrijd in Nunspeet bracht Maxime van Dijk haar twee pony’s, Beukenoord’s Baquebeau en Brummerhoeve’s Levi uit in de klasse M1. Voor Baquebeau was dit de eerste keer dat ze M1 startte en behaalde twee maal een 1e prijs met 206 en 212 punten. Ook met Levi wist zij een 1e prijs te behalen en behaalde voor haar proef 190 punten.

Sonnega.
Eline Lodewijk had haar pony Iris meegenomen naar een dressuur wedstrijd in Sonnega. Ze reed twee nette proeven in de klasse M1 en behaalde voor haar 1e proef een 2e prijs met 191,5 punt en voor haar tweede proef behaalde zij met 191 punten een 1e prijs.

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen