v.v.Wilsum en trainer Maikel Hondebrink na dit seizoen uit elkaar    

308

Na een prettige en goede samenwerking van 3 seizoenen hebben het bestuur van v.v.Wilsum en trainer Maikel Hondebrink gezamenlijk besloten na dit seizoen uit elkaar te gaan. “Ondanks een goede samenwerking en prima sfeer tussen de selectie en de trainer zijn we beiden van mening dat er na 3 seizoenen een nieuw gezicht voor de groep moet komen te staan” aldus voorzitter Gerdinand Fix.

Ook Hondebrink bevestigt dat na 3 jaar het een mooi moment is om verder te kijken. “In een eerdere periode van trainerschap is het 4e jaar misschien net wat te lang geweest” aldus Hondebrink en verlaat hij het einde van dit seizoen v.v.Wilsum met een positief gevoel. “Een dorpsclub met veel respect voor elkaar, directe en open communicatie en erg goede omstandigheden om te kunnen functioneren. Ik ga mij tot en met de laatste wedstrijd inzetten om Wilsum 1 zo hoog mogelijk te laten eindigen” aldus Hondebrink.

Aan het einde van dit seizoen zal het bestuur en de selectie op een gepaste wijze afscheid nemen van Hondebrink maar bij deze wil het bestuur van v.v.Wilsum Maikel bedanken voor zijn positieve inzet de afgelopen jaren en alvast veel succes wensen in zijn verdere trainerscarrière.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here