donderdag, september 19, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeRegiosportVoorbeschouwing Go Ahead Kampen – DTS Ede !!

Voorbeschouwing Go Ahead Kampen – DTS Ede !!

-

 

Het was afgelopen zaterdag voor iedereen die Go-Ahead Kampen een warm hart toedraagt een mooie middag in het verre Veenendaal bij De Merino’s. 0-4 winst in een uitwedstrijd, dat is lang geleden. De in grote getale meegereisde GAK supporters zagen in de 1e helft van beide kanten een matige pot voetbal, maar de rood-gelen hebben in de 2e helft prima en gedisciplineerd gespeeld. Al met al een hele belangrijke overwinning en deze ruime zege geeft vertrouwen voor de toekomst.

Komend weekend komt DTS Ede op bezoek in Kampen. De ploeg van hoofdtrainer Jeroen Spies beleefd, ondanks een uitstekende voorbereiding, tot op heden een zeer teleurstellende start van de competitie. In de 1e wedstrijd werd er vlak voor tijd met 0-1 verloren van KHC en afgelopen zaterdag verloor men in de streekderby tegen SDV Barneveld wederom nipt met 2-1. Beide wedstrijden gingen gelijk op en twee keer viel het kwartje net niet de goede kant op voor de Edenaren. DTS Ede doet het de laatste jaren prima. In het seizoen 2015-2016 werd men 5e in de 1e klasse D, 2016-2017 (5e 1A) en vorig seizoen werd men knap 3e in de 1e klasse C. Met een op papier prima selectie moet een plek bij de 1e 5 ook dit seizoen tot de mogelijkheden behoren. Afgelopen zomer werd ook nog eens de 30-jarige topspits Frank Hol aangetrokken (ex Bennekom, FC Lienden, Achilles’29, IJsselmeervogels, JVC Cuijk, DOVO en VVOG) en hij moet DTS Ede dit seizoen van doelpunten gaan voorzien.

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen