Volleybalvereniging Set Up IJsselmuiden viert 50-jarig bestaan met reünie.

259

Set Up is opgericht op 21 november 1968 door Ger Lieven met een groepje leerlingen van de Prins Willem Alexander mavo. Dit groepje speelde buiten verenigingsverband al volleybal in de sportzaal aan de Erfgenamenstraat en moest daarvoor uiteraard huur betalen. Als men zich echter zou gaan organiseren zou de huur vrij zijn. Dit heeft Ger Lieven ertoe aangezet om mevrouw Draaijer te vragen de vereniging Set Up op te richten. Zij fungeerde in het eerste begin dan ook als voorzitter, secretaris en penningmeester, opgevolgd door dhr. J. Bloemhof (voorzitter), dhr. J. Bos (penningmeester) en dhr. G. Lieven (secretaris). De contributie bedroeg toen voor alle leden fl. 0,75 per maand.

Set Up is een vereniging die zowel op prestatie als recreatief is gericht en probeert binnen dat kader een juiste afstemming te vinden. Daarbij ligt de nadruk op de kern van IJsselmuiden, maar uiteraard zoeken ook mensen in de omgeving de gezellige en gemoedelijke vereniging op. Ook schuwt Set Up het buitenland niet, met in 1978 deelname aan een toernooi in Denemarken, de bonte volleybalweekeinden in het mooie Meinerzhagen midden jaren tachtig en in de afgelopen jaren door een kleine vaste groep.

Beste oud-leden / leden, oud-vrijwilligers / vrijwilligers, oud-sponsoren / sponsoren en fanatiek publiek. Wij nodigen u uit voor onze reünie die wij organiseren ter ere van ons 50-jarig jubileum.
De reünie vindt plaats op:
ZATERDAG 12 OKTOBER 2019 vanaf 19.00 uur in de Sporthal “Oosterholthoeve”
te IJsselmuiden.

Om 19.00 uur kunt u op de tribune mee kijken naar een wedstrijd van Heren 1.
Na de wedstrijd is er tijd om gezellig bij te praten onder het genot van een hapje en een drankje. We hopen op een grote opkomst, dus mocht je nog oud leden/vrijwilligers of sponsoren kennen, laat ze dan weten dat ze meer dan welkom zijn.

Deze reünie is in navolging van eerdere feesten t.a.v. dit 50-jarig jubileum.
Voor e.v.t. vragen stuur een mail aan:

ju***************@se****************.nl











LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here