Deltaruiters presteren goed op Nederlands kampioenschap

170

Afgelopen weekend zijn Ilse Nora Bliek en Floris 2x reserve kampioen geworden op het Nederlands kampioenschap SGW in Gorssel. Zij werd individueel reserve kampioen in de klasse L voor C pony’s en met haar team haalde zij ook het zilver binnen.

Ilse begon met een hele sterke dressuurproef van 202 punten en stond daarmee gelijk op koers voor Zilver. Helaas viel er in bij het springen 1 balkje, maar zij reed binnen de tijd. In de cross ging zij ijzersterk rond en reed foutloos binnen de tijd. Al deze resultaten opgeteld, leverde haar en de pony een mooie zilveren medaille op. Zij mag zich nu een heel jaar reserve kampioen van Nederland noemen.

Ilse reed samen met Julia Vermue, Eva Jillings en Marinka Keus mee voor de team prijs en haalde ook hier de titel reserve kampioenen 2019 binnen. Verder werden er in de regio ook verschillende goede resultaten behaald door de Deltaruiters. Afgelopen week reed Lizzy Boer met haar pony Roosje een bixie wedstrijd in Lemeleveld. Zij behaalde met de dressuur 79 punten en een derde prijs. Zo reisde Christa Wind met haar paard Fredje af naar Nunspeet geweest, in de klasse Z1 heeft ze met 217 punten een tweede prijs behaald.

Sophie Riezebos kwam aan de start bij de Welshdag in Putten. Ze reed in de klasse B springen een foutloos parcours gevolgd door een foutloze barrage. Met 73 stijlpunten werd ze hierbij 1e. Bij klasse B dressuur werd ze met 192.5 punten 1e en met 191.5 punten 2e voor de tweede proef. Mayke Schutte en haar pony Mr. Eclipse kwamen uit op het dressuurconcours in Noordwolde. Mayke en Mr. Eclipse kwamen uit in de klasse B. Met een waanzinnige waardering van 220 punt, gingen Mayke en Eclipse met de 1e plek naar huis.

Roselyn Slendebroek kwam in Wezep aan de start en behaalde 2x een 1ste prijs in de klasse BB met Goldberg’s Chilayne met 192,5 en 194,5 punt!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here