Grote Kamper Popquiz verhuist naar Stadsgehoorzaal KAMPEN

Ingezonden bericht

276

De Grote Kamper Popquiz vindt komend jaar plaats in de Stadsgehoorzaal. Zondag 12 januari strijden popkenners uit de grote regio in teams van vijf personen om de winst. NPO Muzieksamensteller Martijn Soetens verdedigt met het team Alternative 5 de titel. Op dit moment hebben zestien teams zich aangemeld. Er is nog ruimte voor een beperkt aantal teams.

De overstap van ’t Ukien naar de Stadsgehoorzaal is een logische. In MFC Korteweg 4 liep de organisatie afgelopen jaar tegen een beperkte capaciteit aan, waardoor er ‘nee’ moest worden verkocht aan een aantal teams. Daarnaast was het na tien eerdere edities op die locatie tijd voor vernieuwd elan en enthousiasme. Dit trof de organisatie bij de Stadsgehoorzaal. De Stadsgehoorzaal is niet onbekend met de Grote Kamper Popquiz; in 2014 week de organisatie ook uit naar het theater in verband met een verbouwing.

heden en verleden
Tijdens de Grote Kamper Popquiz krijgen deelnemers zeven rondes voor hun kiezen waarin popkennis van het heden en verleden wordt getoetst. De quiz is zo toegankelijk dat niemand er voor spek en bonen bijzit, maar niet alle vragen zijn aan de leek besteed. Het winnende team strijdt onderling tijdens een finale om de individuele titel van Winnaar van de Grote Kamper Popquiz. De winnaar krijgt een beker en het winnende team ontvangt een mooie prijs.

informeel
De quiz wordt gemaakt en in informele sfeer gepresenteerd door Anne Louise Sikkema, Adri van der Weerd en Bas Nijhof. De toegang bedraagt € 8,50 per persoon en dat is inclusief avondmaaltijd. Teams kunnen zich aanmelden via

gr****************@gm***.com











. Vermeld daarin de teamnaam en de namen van de deelnemers.

Datum: zondag 12 januari // Zaal Open 15:30 // Aanvang 16:00 (tot ongeveer 20:30)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here