Monica Borger Overijssels Kampioen B dressuur paarden

Ingezonden bericht

219
Afgelopen vrijdag en zaterdag werd er een start gemaakt met de Overijsselse Kampioenschappen. Een aantal klassen werden er verreden in Vriezenveen. 
Monica Borger met haar paard Hatseflatse vd Keienlegger ging met de titel Overijssels Kampioen naar huis. Zij behaalden een hele mooie score van 220,5 en 224 punten voor de verreden proef.
Ook bij de pony’s was er een prijs winnaar op het Overijssels Kampioenschap. Jojanneke Slendebroek met haar pony Let’s little She Devil kwam uit in de klasse L1 categorie D/E en ging met een mooie 6e prijs naar huis . Zij kreeg voor haar proef 194,5 en 188,5 punt.
Annemarie vd Vegt deed afgelopen zaterdag mee met een dressuurwedstrijd in Lelystad. Ze behaalde een 1e en een 2e prijs weten binnen te halen in de klasse B dressuur met 191,5 en 197,5 punten! Het is pas haar 2e wedstrijd die zij hebben gestart sinds ze een combinatie zijn.
In Luttenberg kwamen Gerco Rienties, Babet vd Rijdt en Anouk Lorist aan de start. Gerco starte Kardenta a la Muis en nam de 1e prijs mee naar huis in de klasse B. Babet met Kensington werd mooi 2e en Anouk met Kartouche behaalde de 5e prijs!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here