Show- en drumfanfare presenteert: “De vrienden van Oranje live.”

Ingezonden bericht

410

Op 16 mei organiseert Show- en Drumfanfare Oranje IJsselmuiden voor de 2e keer het muziekevenement genaamd “De Vrienden van Oranje Live”. Tijdens dit evenement zal Show- en Drumfanfare Oranje samen met de Kamper coverband ‘No Brakes’ een non-stop programma spelen. Het belooft een mooie muzikale avond te worden waarvoor wij iedereen van harte uitnodigen!

Waar?

Dit grootse muzikale evenement zal worden gehouden in de Music Club Kampen, Flevoweg 90 in Kampen. Het programma zal starten om 20:30 uur en het voorprogramma begint om 19.30 uur met onze muziekvrienden van We bin d’r uut.

Kaartverkoop

Kaarten zijn te verkrijgen via de ticketservice van de Music Club en in de voorverkoop is er ook de mogelijkheid om kaarten te kopen bij ons in het clubgebouw aan de Erfgenamenstraat 1a in IJsselmuiden. Je kunt dan ook een kijkje nemen bij onze repetities voor dit evenement. Op dinsdagavond 3, 10 en 17 maart tussen 19:00 en 21:00 uur kunt u gebruik maken van deze mogelijkheid. Een toegangskaart kost € 15,00 (pinnen, ja graag!) en verzekerd u van een fantastische muziekavond vol met vrienden.

Online bestellen kan ook per mail: 

vr******@or*****************.nl











. Vermeld dan je naam, volledig adres en het aantal kaarten. Als antwoord op je bestelling ontvang je dan de betalingsvoorwaarden en de manier waarop je je bestelde kaarten in jouw bezit zult krijgen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here