Happen & Trappen voor Sierra Leone

Ingezonden bericht

296

IJsselmuiden – Nu velen vakantie in eigen land hebben gevierd of nog vieren en we veel op de fiets ons eigen land aan het ontdekken zijn, organiseren wij op 22 augustus een Happen en Trappen fietstocht door de omgeving van IJsselmuiden.

De gehele opbrengst van deze fietstocht is voor het project van World Servants in Sierra Leone, waar wij gaan bouwen aan twee klaslokalen voor de kinderen van Barmoi Luma.

Project
Wij zijn achttien (jong) volwassenen die samen met World Servants gaan bouwen aan verandering. Het project waar wij zelf letterlijk onze handen uit de mouwen gaan steken is in Sierra Leone.

Onze reis is helaas door de corona pandemie met een jaar opgeschoven, maar dat we gaan is wel zeker in het najaar van 2021! World Servants werkt samen met partnerorganisatie CTF aan beter onderwijs in Sierra Leone. In het kleurrijke Barmoi Luma worden er twee nieuwe klaslokalen voor de leerlingen van de Every Nation basisschool gebouwd.

Barmoi Luma ligt midden in een voormalig ebola-gebied. Op de school zitten ook kinderen die wees zijn geworden als gevolg van ebola uitbraak. Dat geeft deze kwetsbare doelgroep een beter toekomstperspectief. De school geeft kinderen de kans om hun dromen waar te maken.

Fietstocht
Het opstappen van de fietstocht is vanaf de parkeerplaats voor de Hoeksteenkerk, Goudplevier 103 en kan tussen 10 en 12 uur.

Happen & Trappen voor Sierra Leone is een route van ca. 33 km langs meerdere mooie locaties op Kampereiland en door Mastenbroek en ’s Heerenbroek met heerlijke lekkernijen.

De tocht is geschikt voor jong en oud, deelname is € 20,- p.p. en opgeven kan via: 

si**********************@gm***.com











Voor meer informatie en aanmelden kan men ook terecht op: https://www.worldservants.nl/actieplatform/actie/18928 of via WhatsApp: Marleen Kragt 0646110116