donderdag, juni 13, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeRegiosportAftrap voor het indoor seizoen bij de Deltaruiters

Aftrap voor het indoor seizoen bij de Deltaruiters

-

Afgelopen zaterdag was de aftrap voor het indoor seizoen bij de Deltaruiters in de vorm van het indoor Maarle springen voor de pony’s.

Dit was een dag met heel veel starts, wel 260!  En het was een mooie volle dag met pony sport waar de kinderen in het teken stonden van plezier hebben met je pony. Na de aanmelding bij het secretariaat begon de dag al met iets lekkers uit zoeken op de kar van de Groot diervoeders uit ’s-Heerenbroek. Daarnaast waren er schitterende prijzen beschikbaar gesteld door o.a. Brink Computers en schermkapot.nl. Ponyruiters konden strijden in verschillende rubrieken voor een super stoere draadloze headset of een gave gettoblaster (muziekbox) tijdens hun tweede parcours. Alle foutloze combinaties tijdens het eerste parcours konden een zak biks ophalen bij het secretariaat die beschikbaar gesteld was door de gebr. Fuite veevoeders uit Genemuiden. En zo waren er nog veel meer leuke verwen prijzen die gewonnen konden worden.

De Deltaruiters waren goed vertegenwoordigd tijdens hun eigen indoor Maarle springen. Alle combinaties zijn op de vaste plaat vastgelegd door Foto en Grafie.

Ruben Koetsier kwam van start met zijn Bartje in de rubriek 0.50/AB en 0.60/A. Zij reden ervoor en dat resulteerde in een mooie 3e prijs voor het eerste parcours met 77 stijlpunten. Maar Ruben was tijdens het tweede parcours nog niet uit gestreden en ging er samen met Bartje nog een keer voor. Hier pakte de combinatie de 2e plek op het erepodium.

Laithehill Lorenzo wne liet zijn ruiter Meike Bliek stralen tijdens het eerste parcours. Zij sprongen rond voor 73 stijlpunten in de rubriek 50cm, cat C. Meike mocht ook blijven lachen, want hiermee won zij de 2e prijs.

Esmee Verwoert nam de leiding in het tweede parcours met 75,5 stijlpunt. Zij hield de leiding tot aan het einde van de rubriek en mocht de eerste prijs ophalen.

Lizzy Boer sloot haar pony carrière met Bliksem af tijdens dit concours in de rubriek 0.60 cm, cat. B-C. Dat deden ze in stijl  met een eerste plek. Vanaf nu gaat een ander ruitertje heel blij en gelukkig met Bliksem worden.

In de rubriek 0.50/0.60, cat. D/E wist Nienke Beens de winst te pakken met Inspiration Sunshine.

Lisanne Knol ging met Warmtebron’s Suzanne in de rubriek 0.70, cat. D/E foutloos het eerste parcours door. Hiervoor krijgen zij 73,5 stijlpunten voor en een tweede prijs.

In de rubriek 0.80, cat. D/E werd er gestreden om de prijzen tussen de ruiters van deze ruime groep (33 starts). Tussen veel meiden door mocht Sem Henniphof starten met zijn stoere schimmel Finn. Dit parcours ging super goed hiermee pakte Sem een 8e prijs.

Het was een goede dag die afgesloten werd met het vooruitzicht dat vanaf woensdag 4 oktober het indoor Maarle springen voor paarden start. Zij strijden in de Deltamanege aan de paralelweg in IJsselmuiden van woensdag t/m zaterdag voor mooie geldprijzen en gaan voor mooie sport. Misschien zien we je dan?

Gerelateerde berichten

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen