AH Van Mierlo/Reflex Kampen wint in Assen.

Afgelopen zaterdag stond voor de mannen van AH Van Mierlo/ Reflex de uitwedstrijd tegen Sudosa-Desto Assen op het programma, het team van  oud top volleyballer (o.a. Kuipers Zwolle) Victor Artamonov.

logo-reflex

 

 

 

De wedstrijd:

De eerste set werd door Reflex gewonnen met 22-25. In de 2e set had de Kamper pleoeg een stuk meer moeite, waar Sudosa –met voornamelijk alles of niks spel- deze set binnen sleepte 25-21. Inmiddels was Eric Berkemeijer in het veld gekomen voor Jeroen van Doorne en Tom Hanekamp voor Gerben Hendriks en wist Berkemeijer met veel schwung en rücksichtloze set-ups, zijn aanvallers goed te vinden. Ook nam hij met succes een van de Assenaren onder vuur met zijn service, die vervolgens werd gewisseld. Reflex won deze derde set vrij gemakkelijk met 25-20.

In de 4e set barstte het gevecht los, waarin de set gelijk opging dankzij goed verdedingswerk, maar Sudosa met een steady blokkering en harde smashes deze set won. 2-2, tijd voor een verlenging van deze tweestrijd. In de 5e set begonnen Reflex slap en stond binnen no-time achter met 4-0. Dit werd gelukkig weggewerkt en werd het een tijdje stuivertje wisselen met de side-out. Boven de 13 kreeg Reflex de libero van Sudosa goed onder druk en werd de laatste bal door de talentvolle Maarten Hessels uitgeslagen, eindstand 3-2. Een zeer interessant duel, waarin de Kamper ploeg tegen de sterkste tegenstander tot nu toe kwam te staan.

Aankomende zaterdag 17 oktober om 17:00 uur staat er na twee uitwedstrijden weer een thuiswedstrijd in de eigen Reflexhal op het programma. Tegenstander van dienst zijn de studenten van Donitas uit Groningen.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*