Albert Potkamp biljartkampioen bij de V.A.G.

De Senioren Sociëteit “Voor Alle Gezindten” hield afgelopen week haar nieuwjaarsreceptie. Tijdens deze receptie werd de biljartkampioen van 2016 gehuldigd.

Albert Potkamp bleek na een jaar lang biljarten de beste in het libre. De biljartcompetitie
wordt bij de V.A.G. afgewerkt in twee poules van ca.14 deelnemers die in een voor- en najaarscompetitie tegen elkaar uitkomen. De twee hoogst geëindigde spelers plaatsen zich vervolgens voor het finaletoernooi. Dit toernooi werd door Potkamp gewonnen, een tweede plaats was er voor Krijn Visscher en Jan Spijkers werd derde.

Voorzitter Ep van Staveren reikte de wisselbeker uit, welke een jaar lang in bezit blijft van Potkamp. Deze weken vangt de nieuwe biljartcompetitie aan. Deze wedstrijden worden overdag gespeeld, men spreekt zelf af met de tegenstanders wanneer er gespeeld gaat worden.

De sociëteit speelt ook met twee teams mee in de dagcompetitie libre van de KNBB afd. Zwolle, tevens beschikt de sociëteit over een driebandenteam.

De sociëteit is gevestigd aan de Anjerstraat 18 a, en is geopend van maandag tot en met vrijdag van ca. 9.00 uur tot 17.00 uur.  Voor de nieuwe biljartcompetitie kan men zich nog aanmelden. Met moet daarvoor wel lid zijn van de sociëteit. De contributie bedraagt € 7,50 per maand.

Informatie: bestuur@vag-kampen.nl

website: www.vag-kampen.nl 


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*