woensdag, mei 29, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeKerk en geloofAlpha: iets voor jou?

Alpha: iets voor jou?

-

Ontmoeten, vragen en ontdekken: dat doe je op Alpha, een introductie in het christelijk geloof. In het gebouw De Schalmei van de Baptistengemeente Kampen aan de Triangel 1 wordt vanaf maandagavond 23 januari 2023 een Alpha-cursus georganiseerd. Deze eerste introductieavond begint om 18.30 uur.

Wat is de zin van het leven? Waarom is er zoveel lijden? Is er iets na dit leven? Bestaat er een God? Alpha geeft je de gelegenheid om deze vragen te onderzoeken, samen met anderen. Wereldwijd hebben ruim 25 miljoen mensen in 169 landen inmiddels een Alpha gevolgd. In twaalf gezellige bijeenkomsten ontdekken de deelnemers wat het christelijk geloof inhoudt. Elke avond begint met een maaltijd. Daarna wordt een aflevering van de Alpha Film Series bekeken waarin telkens een ander onderwerp centraal staat waarover wordt nagepraat.

Aanmelden
Wie je ook bent, wat je ook gelooft of juist niet gelooft: je bent van harte welkom bij Alpha! Er is ruimte voor al je vragen. Twijfel je nog? De eerste avond op 23 januari is een introductieavond. Daarna kun je beslissen of je de cursus al dan niet wilt volgen. Alpha is gratis en vrijblijvend; de avonden duren van 18.30 tot circa 21.00 uur. Kijk voor meer informatie en verhalen van Alpha-deelnemers op alpha-cursus.nl. Meer weten of aanmelden? Bel, whatsapp of sms met Jenny (06-21705488) of Tabitha (06-42190943).

Gerelateerde berichten

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen