Alweer winst basketballers Lay Back

laybackDe heren van basketballvereniging Lay Back hebben zaterdagavond de tweede winst op rij geboekt. Uit bij Volic H2 in Putten won het team zaterdagavond met 43-55. Door deze winst ontloopt Lay Back in dit moeizame seizoen vrijwel zeker het degradatiespook.

Aan Kamper zijde waren er zaterdag geen uitblinkers. De overwinning op Volic was een teamprestatie. De Puttenaren dachten winstkansen te hebben tegen het iets hoger geklasseerde Lay Back en verdedigden stug en fysiek. De Kampenaren konden daardoor lang niet de afstand nemen waarnaar het op zoek was, hoewel de hele wedstrijd wel een voorsprong op het bord bleef staan. Pas in het vierde kwart, na een relatief lange periode waarin geen van beide ploegen tot scoren kwam, pakte Lay Back definitief het initiatief voor een overtuigende overwinning.

Door de winst, kan het bestuur van Lay Back, dat grotendeels bestaat uit spelers van het herenteam, de pijlen nu ook richten op volgend seizoen. Dat is nodig. Lay Back is een gezonde en leuke vereniging, die echter maar uit vier jeugdteams (onder 12, 14, 16 en 18) en één herenteam bestaat. Een smalle basis dus. Vooral voor het U12-team (voor kinderen van 8 tot 12 jaar) zou de vereniging volgens seizoen nieuwe aanwas verwelkomen. Ben je zo oud, sportief en houd je van teamsport? Kom dan eens naar een U12 jeugdtraining in De Reeve. Deze is iedere woensdag van 18.30 tot 19.45. Jongens en meisjes trainen en spelen op deze leeftijd in principe nog samen. Leuk om te weten is dat zowel ons U12 als ons U14 basketbalteam afgelopen vrijdag beide met flinke cijfers hebben gewonnen! Voor meer informatie: www.laybackkampen.nl.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*