Van ambacht tot kunst

quintu-sfotografie

 

KAMPEN – Schilderen, tekenen, keramiek en boetseren. Maar ook 3-d tekenen, glas-in-lood, fotografie, mode en design. Wil jij een eeuwenoud ambacht of juist splinternieuwe kunstvaardigheid onder de knie krijgen? Kom naar Quintus! Vanaf maandag 19 september starten alle beeldende cursussen dus schrijf je snel in.

Bij Quintus kan je op je eigen niveau aan de slag. Heb je nog nooit een penseel vastgehouden of eerste schets op papier gezet? Dan zijn er diverse beginnerscursussen. Ben je gevorderd en wil je gewoon lekker zelf aan het werk, kies dan voor de ateliers. Ook voor fotografie, glas en keramiek zijn er mogelijkheden voor beginners én gevorderden.

Voor kids van de basisschool zijn er de Kinderateliers. Je kunt kiezen tussen Tekenen/Schilderen of Bouwen/Boetseren. Het Jongerenatelier Tekenen/Schilderen is gericht op tieners. Geen tijd voor een jaarcursus? Kies dan voor één van onze korte kindercursussen. Leer in 4 of 5 lessen Tekenen met de 3D-pen, Klei-animatiefilmpjes of een Prentenboek maken. Meer weten? Een overzicht van alle beeldende cursussen vind je op quintuskampen.nl. Cursussen gaan van start bij voldoende deelname. Schrijf je daarom op tijd in zodat we weten wie er mee wil doen!


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673