Anneloes de Roo Nederlands Studenten Kampioen 60 meter horden.

Inlopen : Anneloes de Roo (zwarte tenue)
Inlopen : Anneloes de Roo (zwarte tenue)

Zaterdag 5 maart was het laatste Nederlands Kampioenschappen Atletiek in het Omnisport te Apeldoorn en wel voor de studenten van het land. Een toernooi van hoog niveau, omdat veel top atleten tevens student zijn en vrijwel de gehele Nederlandse top dus aanwezig is. Voor Isala’96 kwam er 1 atleet aan de start en wel Anneloes de Roo.

Anneloes start de dag in de series op de 60 meter sprint en de 60 meter horden. Na een goed NK senioren een week geleden was er veel vertrouwen opgebouwd door dit NK. In de serie liep Anneloes 8.06 op de sprint en 8.98 op de horden. Beide goed voor een ronde verder. Door een druk programma, kort op elkaar, is besloten op de halve finales en wellicht finale op de sprint te laten vallen en volledig te focussen op de 60 meter horden. En met succes.

In de finale kwam Anneloes als 2e tijd snelste aan de start. In een redelijk start zat Anneloes meteen goed mee voor in het veld. Na prima horden passages, drukte Anneloes haar borst als eerste over de finish in een tijd van 8.83 seconden. Goed voor wederom een nieuw persoonlijk record en Kamper record.
Voor uitslagen : http://nskindoor.vitalis.org/