Aquarun Ronde Tafel 30 in de Buitenhaven (Video)

Zaterdag 13 september organiseerde de vereniging Ronde Tafel 30 uit Kampen onder grote publieke belangstelling een Aquarun in de Buitenhaven van Kampen.
De deelnemers namen het tegen elkaar op door zo snel mogelijk over een hindernisbaan de bel te bereiken.En dat was voor sommigen lang niet gemakkelijk.

Bekijk de video impressie hierboven in de player inclusief interviews met de organisatie, deelnemers en Burgemeester Koelewijn die zaterdag aanwezig was om het startschot te geven.

Alle opbrengsten worden gedoneerd aan de Stichting Live Life. Deze stichting organiseert ieder jaar de motortocht “De mooste dag” voor mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Een stoet van 250 ronkende motoren met achterop of in de zijspan enthousiast zwaaiende mensen met een verstandelijke handicap, patat met mayonaise eten in de bossen, swingen en luidkeels meezingen met artiesten.

De vereniging Ronde Tafel 30 in Kampen is een serviceclub voor jongeren onder de 40 jaar uit allerlei beroepsgroepen die van elkaar proberen te leren. Het is in Engeland ontstaan en inmiddels een internationaal gebeuren want je vindt in alle landen Tafels.

We praten erover met Lucas Brouwer, lid van de Ronde Tafel 30 uit Kampen. Klik hierboven op de player voor het interview.

Meer informatie over de Ronde Tafel 30 vind je op www.rt30.nl

Camera: Rudi Last
Interviews: Gert Bartelink
Aquarun

Aquarun

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*