Arjan Wiegers naar Go Ahead Kampen

 

De TC van Go Ahead Kampen is verheugd te kunnen melden dat Arjan Wiegers volgend seizoen (2014-2015) voor de rood gelen van Go-Ahead Kampen gaat spelen. De 25-jarige Wiegers is afkomstig van vv Nieuw Buinen (zondag 1e klasse). Arjan gaat in Kampen wonen omdat hij gaat studeren aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle.

Zijn jeugdopleiding doorliep hij bij vv Westerwolde, BV Veendam en FC Groningen. Van 2008 t/m 2012 speelde hij in het oranje van vv Nieuw Buinen. In het seizoen 2012-2013 speelde Arjan voor SC Veendam, waar hij in zijn debuutjaar in de Jupiler League 9 wedstrijden in het eerste elftal speelde. Na het faillissement van SC Veendam keerde hij terug naar vv Nieuw Buinen.
Arjan is een snelle speler die zowel in de aanval als op het middenveld uit de voeten kan. Afgelopen seizoen wist hij voor Nieuw Buinen 12 keer het net te vinden en gaf hij meerdere assists. Met zijn voetballende kwaliteiten en ervaring zijn we er van overtuigd dat we met Arjan opnieuw een uitstekende aanwinst hebben binnengehaald.

Arjan is na de komst van Rob Knul, Samir Merraki en Murat Acikgöz de vierde gerichte versterking voor het seizoen 2014-2015.

 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*