donderdag, april 18, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeKunst & CultuurAtelier Ajna open dag 18 jan.

Atelier Ajna open dag 18 jan.

-

Atelier Ajna is een atelier waar Monique Meyer en Tineke van der Velde werken. Al jaren zijn zij als moeder en dochter actief bezig met tekenen en schilderen.

Monique als autodidact die zich door de jaren heen door middel van cursussen en workshops heeft verdiept in mandala tekenen en encaustic art. Tevens heeft ze twee jaar les gehad van de fijnschilder Nico Bulder; alwaar het schilderen met olieverf centraal staat. Afgelopen jaar rondde zij een opleiding tot tekencoach af, het huidig jaar staat in het teken van een verdieping hierop. Atelier Ajna

Ook Tineke volgde een aantal jaren schilderles bij Nico Bulder en heeft daaraan voorafgaand een opleiding tot eerstegraads docent tekenen, handvaardigheid, CKV en kunstgeschiedenis gevolgd aan de kunstacademie Constantijn Huygens. Daarna is ze gaan werken in het Voortgezet Onderwijs als docent, alwaar zij nog steeds werkzaam is.

De gezamenlijke passie voor creativiteit van beiden resulteerde erin dat zij sinds april 2013 een atelier huren in Kampen. In een oud schoolgebouw in de binnenstad van Kampen, uitkijkend over het stadspark, geven zij daar sindsdien vorm aan ideeën en beelden op doek en papier. Inmiddels hebben ze de eerste cursus dierportret tekenen/ schilderen achter de rug.

Op 18 januari van 10 tot 16.30 is er weer een Open Dag. Dan kan iedereen weer kennis maken met het cursusaanbod. Ook zullen een aantal cursisten zich presenteren die dag en laten zien wat ze al hebben geleerd. Meer informatie op http://AtelierAjna.webklik.nl of Facebook De koffie of thee staan klaar!

Annet Visser trok de stoute schoenen aan en ging voor Kampenonline alvast een kijkje nemen in het atelier

[soundcloud_ultimate track=https://soundcloud.com/kampenonline/ajna]

 

1 Atelier Ajna 2014 patjila photography 3 Atelier Ajna Werk Tineke patjila photography 2014 2 a Atelier Ajna patjila photography 2014 4 Atelier Ajna Werk Monique patjila photography 2014 2 Atelier Ajna patjila phtography 2014 5 Atelier Ajna patjila photography 2014

Gerelateerde berichten

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
21,600SubscribersSubscribe

Net binnen