zaterdag, april 13, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeRegiosport*AUDIO* Voorbeschouwing Dos - Sparta Enschede met Guido Vlierhuis

*AUDIO* Voorbeschouwing Dos – Sparta Enschede met Guido Vlierhuis

-

 

Beide teams hebben een prima weekend achter de rug. Sparta won thuis met 2-1 van kampioenskandidaat NSC. Een even knappe als verrassende zege. D.O.S. Kampen won met dezelfde cijfers van FC Horst. Door deze overwinning gingen de poelänten de ploeg uit Ermelo voorbij op de ranglijst.

D.O.S. Kampen staat momenteel negende met 23 punten. De gasten staan met tien punten minder op de 13e plaats. Het elftal van trainer Jan Willem van Holland zal daar zo snel als mogelijk weg willen om in ieder geval rechtstreekse degradatie naar de 2e klasse te voorkomen. In de onderlinge confrontatie eerder dit seizoen kwam D.O.S. Kampen twee keer op voorsprong, maar de geelzwarten moesten uiteindelijk met 3-2 het onderspit delven. Voor beide ploegen voldoende motivatie om zaterdag te willen winnen.

Sparta zal met enig zelfvertrouwen afreizen naar Kampen. Winnen tegen NSC is mooi, maar dan zal dit wel een succesvol vervolg moeten krijgen. En Sparta uit of thuis is wel een wereld van verschil. Van de 13 behaalde punten is er slechts één in een uitduel behaald (1-1 tegen FC Zutphen). En de laatste keer dat D.O.S. Kampen op eigen bodem verloor dateert al weer van 16 november 2013. Onnodig en ongelukkig met 1-0 van HZVV.

De wedstrijd op Sportpark De Maten begint om 15.00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter A. Th. de Witte uit Ermelo.

Beluister HIER de voorbeschouwing met Guido Vlierhuis

 

doskampen

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
21,600SubscribersSubscribe

Net binnen