Avondvullend programma in Fotografencafé Kampen

Op 3 november wordt een lezing in fotografencafé Kampen gehouden door fotograaf: Ilvy Njiokiktjien. En tevens start een expositie met het werk van Ton Dirven. Daarnaast worden er weer fotobesprekingen gehouden. Het fotografencafé is bedoeld voor mensen die affiniteit met fotografie hebben. Dus fotografeer je graag of wil je dat gaan doen? Kom dan ook kijken hoe anderen dat doen. Kom kijken, ervaren, discussieren, vakfeiten uitwisselen, inspiratie opdoen, vragen stellen en werk bespreken!

De lezing: Ilvy Njiokiktjien volgde de School voor de Journalistiek in Utrecht en werkte daarna voor Sp!ts en het ANP. In 2007 werkte zij als fotografe in Zuid-Afrika. In januari 2008 won zij de Canon Prijs, de prijs voor jong fotografisch talent. In oktober 2008 heeft Njiokiktjien de National Geographic fotoprijs gewonnen in de categorie Mens. In januari 2014 won ze als eerste vrouw de Zilveren Camera. Ze kreeg deze prijs voor een foto die ze in 2013 maakte van de begrafenis van Nelson Mandela.

De werkbespreking: Altijd zijn er een aantal fotografen van de fotobond die je helpen verder te komen met de richting die je met je werk op wilt. Maar nu kun je ook voor het eerst werk bespreken met een Kamper fotograaf! De aftrap wordt gedaan door fotograaf Rene van der Weerd van More fotografie. Na het afronden van zijn  studie heeft hij zich vol overgave gestort op de fotografie. Elk mens is uniek en dat probeert René weer te geven in zijn foto’s. Het resultaat daar van is een heel pure en stijlvolle fotografie. René geeft je een andere kijk op je werk door een frisse onbevangen maar ook  technische blik.

Meedoen? Kom op tijd..neem werk mee.. en schrijf je aan het begin van de avond bijtijds in zodat je na de lezing niet in de rij staat. Opgeven via mail mag ook. Dan weet je zeker dat er plek is. info@fotografencafékampen.nl

De lezing wordt gehouden in de stadsgehoorzaal in Kampen. Burgwal 84 Kampen.

De avond begint om 19.30 uur. De lezing om 20.00 uur

Fotografencafékampen is te vinden op facebook. Hier kun je meer informatie vinden over de lezing.

Lezing, expo en werkbesprekingen vrij entree!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*