AvonTura speelt Huis aan zee

KAMPEN – Op 20 en 21 mei speelt Ventura’s volwassenentheatergroep ‘Avontura’ haar nieuwste voorstelling ‘Huis aan Zee’ in de Stadsgehoorzaal in Kampen. 

De enthousiaste spelers hebben onder leiding van regiseusse Mariëlle Koster een voorstelling gemaakt over flessenpost en vreemde strandgasten.  Deze theaterpresentatie is tot stand gekomen door improvisatie over het thema strand.

De muziektheatergroep voor volwassenen van theaterschool ‘Ventura’ heeft dit seizoen tijdens de theaterlessen op donderdagavond scènes en solo’s ontwikkeld. De mooiste, absurdste, aangrijpendste en grappigste resultaten zijn verwerkt in de voorstelling. De uitgangspunten voor de improvisaties waren onder ander het strand als decor voor ontmoetingen en pogingen tot contact. Het leven op de vierkante meter in een strandhuisje en een inkijkje in het leven van de strandbezoeker.

´Huis aan zee is verrassende voorstelling waarin gespeeld wordt met de verwachtingen van het publiek. Is dat wat je ziet, ook wat het is?´ aldus Mariëlle Koster. `Het is een voorstelling met theater en zang waarin de dames en heer van AvonTura spelen met de grens tussen spel en werkelijkheid´.
AvonTura speelt op vrijdag 20 mei om 20.15 uur en op zaterdag 21 mei om 15.00 en 20.15 uur in het Vestzaktheater van de Stadsgehoorzaal. Nieuwsgierig? Reserveer dan een plekje voor één van de voorstellingen via www.stadsgehoorzaalkampen.nl en waan je even aan het strand.

Affice Huis aan Zee-page-001