woensdag, mei 29, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeRegiosportBadminton Scholierentoernooi 2014

Badminton Scholierentoernooi 2014

-

 

Na een geslaagde come-back in januari 2013 organiseert Badminton Club Kampen op vrijdag 3 januari 2014 opnieuw het Badminton Scholierentoernooi. Afgelopen werden acht verschillende basisscholen vertegenwoordigd door maar liefst 32 teams. De Fontein kwam toen als winnaar uit de bus. Welke school sleept dit jaar de beker in de wacht?

Badminton Scholierntoernooi 2013Badminton Scholierentoernooi 2013 (foto: Berber Bouma)

Alle leerlingen uit groep 7 en 8 van de Kamper basisscholen kunnen zich via hun school aanmelden voor het toernooi, waarbij het niet alleen draait om sportiviteit, maar ook om gezelligheid. Er hebben zich inmiddels een flink aantal koppels van de diverse scholen ingeschreven, maar er is ruimte voor meer!

Het toernooi vindt plaats op 3 januari, de laatste vrijdag van de kerstvakantie,  in Sporthal Cellesbroek, Akelei 1 in Kampen. Vanzelfsprekend zijn ouders, grootouders, broers, zussen en klasgenoten van harte welkom om de deelnemers aan te moedigen. BC Kampen hoopt op een sportief en geslaagd toernooi!

Meer informatie vindt u op www.bckampen.nl.

Winnaars Badminton Scholierentoernooi 2013

Op de foto: Winnaars Badminton Scholierentoernooi 2013 (foto: Berber Bouma)

 

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen