Barneveld 4 te sterk voor Kamper badmintonners.

Zaterdag 19 december speelden de badmintonners van BC Kampen 1 de laatste thuiswedstrijd van 2015. Natuurlijk wilde het team het kalenderjaar graag afsluiten met een overwinning, maar de Kampenaren waren niet opgewassen tegen de spelers van Barneveld 4.
De heren verloren hun dubbel in 2 sets, de dames wisten er 3 sets uit te slepen, maar konden uiteindelijk de winst niet behalen. Tijd voor de singles. Tjalling Beemer ging van start en verloor in 2 sets. Toen was het de beurt aan Gerda Flentge-Bakker, maar ook zij moest in haar tegenstandster haar meerdere erkennen; ze verloor in 2 sets. Ook Ron van der Kolk lukte het niet te winnen, hij verloor in 2 sets. Als laatste mocht Nathalie Dekker laten zien wat ze in huis had en dat deed ze! Het waren 3 spannende sets, maar in de laatste set wist ze toch de winst te pakken. Het eerste punt voor Kampen was een feit!
Op naar de mixen. Ron en Nathalie begonnen vol goede moed aan hun partij en wonnen de eerste set met gemak. In de 2e set kregen ze iets meer tegenstand, maar daardoor lieten ze zich niet van de wijs brengen. Ze wonnen en haalden zo ook het tweede punt voor Kampen binnen.
Tjalling en Gerda wisten 3 sets uit hun mix te halen, maar verloren helaas in de 3e set. Dat bracht de eindstand 2-6.

van links naar rechts: Tjalling Beemer, Nathalie Dekker, Ron van der Kolk, Gerda Flentge-Bakker (niet op de foto: Wendy van Dam)
van links naar rechts: Tjalling Beemer, Nathalie Dekker, Ron van der Kolk, Gerda Flentge-Bakker (niet op de foto: Wendy van Dam)