zaterdag, april 13, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeKunst & CultuurVideo: Huiskamerconcert Basic & Friends in de Kofferbak

Video: Huiskamerconcert Basic & Friends in de Kofferbak

-

Basic & Friends gaf zondag een huiskamerconcert in De Kofferbak aan de Ambachtstraat in Kampen. Zij speelden akoestische muziek van de jaren 60 tot nu. De band bestaat uit: Berry van Dorp als blazer, Henk van Mierlo op contra- en normale bas, Rendy van Mierlo op de cajon, Frank Andriessen op gitaar, Robert Mulder als toetsenist en Harrie van de weerd als zanger.

Zanger Harrie van de Weerd:
“Ik probeer al jaren een samenstelling te vinden die op deze manier muziek willen maken. Henk van Mierlo, heeft vorig jaar een contrabas gehaald en zich gek geoefend. Zijn zoon Randy bespeelt de Cajon en dat is ter vervanging van een drumstel, je haalt er alles uit wat ritme betreft. Meerstemmig zingen , trompetje, gitaren en toetsen erbij en je kan heerlijke nummers maken. Het voordeel van deze instrumenten is dat iedereen lekker kan kletsen omdat het niet zo hard is, vandaar een huiskamerconcert. De kofferbak leent zich hier uitstekend voor. Prachtige akoestiek en vanaf het podium kun je ook de ogen van mensen zien die achterin staan omdat het niet zo gek groot is.
Als het goed is staan we er over een maand of 3 weer in De Kofferbak.”

Bekijk de video om één nummer van het concert te beluisteren. Binnenkort kun je de langere versie van het concert bij KampenOnline bekijken.

 

Basic & Friends aan het spelen in de Kofferbak
Basic & Friends aan het spelen in de Kofferbak

Bekijk ook de foto’s van het concert op de facebook pagina van Richard Duiveman: https://www.facebook.com/Duivemanfotografie/ of zijn website: http://www.duivemanfotografie.nl

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
21,600SubscribersSubscribe

Net binnen