BC IJsseldelta presenteert nieuwe topsonsor: BJG Groep

BJG Groep is toegetreden tot de selecte groep topsponsoren van Go-Ahead Kampen. Op vrijdag 2 september zette Bart-Jan Gardebroek zijn handtekening onder het topsponsorcontract bij Go-Ahead Kampen. Daarnaast werden er nog zes andere nieuwe sponsorcontracten getekend tijdens de kick-off van het nieuwe seizoen van Businessclub IJsseldelta.
Zalsman en HetUitzendbureau.nl tekenden een geüpgraded contract. Ook verbonden JWM Vloeren, Krol Wezenberg, Conburtions en Van Dijk Makelaardij zich als sponsor aan Go-Ahead Kampen.

Verbinden en ontwikkelen
Frans van der Kolk, voorzitter van Businessclub IJsseldelta en Theo Rietkerk, voorzitter van Go-Ahead Kampen, spraken tijdens de drukbezochte netwerkbijeenkomst over de verbinding en de ontwikkeling van de businessclub en de voetbalvereniging. Zo werd er afgelopen zomer een nieuw terras aangelegd voor de kantine en is het damesvoetbal flink gegroeid binnen de club. Beide voorzitters benadrukten de positieve rol van de sponsoren en de vele vrijwilligers, die deze ontwikkelingen mogelijk maken.
Geslaagde netwerkbijeenkomst
Naast de presentatie van de nieuwe sponsoren, interviewde Robert Hamer trainer Edwin van Nijen en de nieuwe speler Tanju Sahin. Ook werden de uitslagen van de eerste seizoenshelft in groepjes voorspeld en konden de sponsoren onder het genot van een heerlijk buffet en een drankje netwerken.
businessclub 2 Bussinesclub 1
Businessclub IJsseldelta is in 2013 opgericht voor de sponsoren van voetbalvereniging Go-Ahead Kampen. De doelstelling van de businessclub is tweeledig, namelijk lokaal zakendoen in combinatie met de sponsoring van Go-Ahead Kampen. Inmiddels zijn ruim 70 sponsoren aangesloten bij Businessclub IJsseldelta. Met het toetreden van de nieuwe topsponsor bestaat de topsponsorgroep van Go-Ahead Kampen nu uit Wesko, Esso Vermeulen, Heutink & Heij, Mateboer, Green Organics en de BJG Groep. Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden op www.businessclubijsseldelta.nl.


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673