BC Kampen 1 speelt gelijk tegen koploper Putten 2

Zaterdag 13 december speelde BC Kampen 1 de wedstrijd tegen Putten 2, dat eerste staat in de poule. Beide teams hebben de punten hard nodig, er zou veel strijd geleverd worden.

badmintonZoals vaker dit seizoen waren het de dames die de punten binnenhaalden. Wendy Dam en Gerda Flentge-Bakker wonnen hun dubbel en vervolgens ook hun singles. Gerda maakte gehakt van haar tegenstandster en sloeg haar met 21-7 en 21-6 van de baan. Tjalling Beemer en Ron van der Kolk deden wel hun best, maar dat leverde helaas geen punten op. De stand was nu 3-3, dus de mixen waren weer belangrijk.

Tjalling en Gerda speelden een goede wedstrijd, maar konden helaas niet winnen. Wendy en Ron lieten zich nog aftroeven in de eerste set, maar in de tweede kwam het beste in hen boven en wonnen ze met 25-23. Om er een gelijkspel uit te slepen werd de druk wel hoog, maar door advies van coach en trainer Henk Mollet en door de rust te bewaren, wonnen ze de derde set met 21-14.

De wedstrijd eindigde dus in 4-4, maar er had wellicht meer in gezeten. Toch zijn de Kampenaren tevreden met het resultaat.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*