BC Kampen – Sport2000 INTRO toernooi

Week van het Badminton

Maak op 14 september kennis met badminton! Kom een shuttletje slaan bij de Badminton Club Kampen.

bc Kampen
Foto: Berber Bouma

BC Kampen organiseert op 14 september het ‘Sport2000 INTRO toernooi’. Tussen 20 en 22.30 uur is iedereen die eens een shuttle wil slaan van harte welkom. Of je nu een beginnend speler bent of meer ervaren… badminton is voor iedereen een stoere, flitsende sport. Kom dus op 14 september naar Sporthal Cellesbroek, Akelei 1, Kampen. We spelen een toss-toernooi, dus iets later komen of eerder weggaan is geen probleem. Wil je als voorbereiding mee trainen op 31 augustus en op 7 september van 20-21 uur? Geef je dan op via info@bckampen.nl. Kijk voor het hele programma op de website van badmintonvereniging Kampen: www.bckampen.nl.

Op initiatief van Badminton Nederland worden er in het kader van de Week van het Badminton in de periode van 14 september tot en met 20 september 2015 door heel het land badmintonactiviteiten georganiseerd. De Week van het Badminton is bedoeld om vooral niet-badmintonners op een leuke manier kennis te laten maken met de badmintonsport.

Badminton op de kaart
Clemens Wortel, voorzitter van Badminton Nederland, wil met de Week van het Badminton de badmintonsport op de kaart zetten. “Ik nodig iedereen graag uit kennis te maken met deze fantastische sport, die geen leeftijdsgrens kent, die de conditie ondersteunt, die de geest scherp houdt en waarmee je vrienden voor het leven maakt. Kortom een stoere en flitsende sport!”

Alles over BC Kampen is te vinden op www.bckampen.nl www.facebook.com/BCKampen en www.twitter.com/bckampennl.
Alles over de Week van het Badminton is te vinden op www.weekvanhetbadminton.nl www.facebook.com/BadmintonNederland en www.twitter.com/badm_nederland.

BC Kampen Poster Sport2000 INTROtoernooi


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*