woensdag, mei 29, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeRegiosportBeleving terug bij Floorever Reflex ondanks verlies

Beleving terug bij Floorever Reflex ondanks verlies

-

logo-reflex

 

 

 

De uitwedstrijd tegen vice-landskampioen Lycurgus leidde zaterdag tot een 3-0 verlies. Toch vertrok Floorever Reflex met een winstpunt uit Groningen: de beleving bleek teruggekeerd in de ploeg van Henk Hansma.  

Na een aantal kansloze verliespartijen zonder inspiratie en bezieling belandden de Kamper eredivisievolleyballers op de laatste plaats in de competitie. Tegen het steeds sterker wordende Lycurgus, waarvan in de aanvangsfase van de competitie nog verrassend werd gewonnen in de Reflexhal, moest de beleving worden hervonden. Volgens coach Hansma is dat goed gelukt. “We hebben een aantal goede rally’s gespeeld en gewonnen. Ook onze aanval over de diagonaal verliep goed, want Robin van Capelle was bijzonder goed op dreef met een score van bijna zestig procent. Al met al speelden we een stuk beter dan we de afgelopen twee weken hebben laten zien. Toen zat er steeds een rem op ons team.”

Toch verloor Floorever Reflex de wedstrijd. Hansma: “Lycurgus is gewoon een stuk verder dan wij. Het probleem zat hem nu vooral in de passing.”

Komende zaterdag kan Floorever Reflex de hervonden strijdlust demonstreren in de thuiswedstrijd tegen Taurus. Voor het Reflexlegioen en enkele Reflexspelers zoals Erik Huisken, en Sandor van Straten, zal deze tegenstander bijzondere gevoelens opwekken. In 2009 vochten beide teams namelijk in een zinderend duel om promotie naar de B-League. Taurus won en een jaar later was het de beurt aan Reflex om de stap naar topvolleybal te mogen zetten. Nu mogen beide teams op het hoogste niveau uitkomen en is het aan Reflex om de mannen uit Houten in Kampen alsnog een lesje te leren.

 

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen