zondag, mei 19, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeEr Op Uit TipsBibliotheek Kampen presenteert drie avonden over gezond en gelukkig oud worden

Bibliotheek Kampen presenteert drie avonden over gezond en gelukkig oud worden

-

We worden allemaal steeds ouder. En we worden anders oud dan de ouderen van twintig tot dertig jaar geleden. Ben jij klaar om oud te worden? Een belangrijke vraag voor alle vijftigers, zestigers en zeventigers, of eigenlijk voor iedereen. Klaar zijn om oud te worden klinkt misschien wel een beetje vervelend, we zijn druk met jong doen en jong blijven. Maar met een goede voorbereiding op oud worden kun je niet vroeg genoeg beginnen. Daarom nodigt Bibliotheek Kampen je van harte uit bij drie avonden over gezond en gelukkig oud worden. Lang zullen we leven!

Je bent van harte welkom om één van de drie avonden te komen, of om de serie van drie avonden bij te wonen. De bijeenkomsten zijn gratis. Wel vragen we je een ticket te reserveren zodat we weten hoeveel koffie en thee we klaarzetten. Inloop is vanaf 19.15 uur, we starten om 19.30 uur.

17 april: Lang zullen we wonen

We gaan met elkaar in gesprek over levensloopbestendig wonen en proberen
leeftechnologie uit onder leiding van Marlou Koops van IJsselheem.

24 april: Regel het vast voor later

Oud-notaris en Kampenaar Hil Herweijer neemt ons deze avond mee in thema’s als nalatenschap, iemand volmachten om financiële of medische keuzes voor jou te maken en het vastleggen van andere persoonlijke keuzes.

8 mei: Jong van geest en lichaam

Hoe houd je jouw brein en lijf fit en gezond? En wat kun je nu al doen om later niet te vereenzamen? Samen met en fysiotherapeut van Argo Fysiotherapie gaan we opzoek naar een antwoord op deze vragen. Quintus geeft een leuke workshop zodat we samen kunnen ervaren dat actief zijn en samen plezier beleven vaak hand in hand gaan.

Fietsvierdaagse: kom in beweging!

Heb je nog niet genoeg van dit thema en wil je meer plekken ontdekken met informatie en goede voorbeelden over goed en gezond oud worden? Doe dan aansluitend aan Lang zullen we Leven mee aan de fietsvierdaagse van IJsselheem. Van 22 tot en met 25 mei 2023.

Kijk voor meer informatie over de avonden en het reserveren van een gratis ticket op www.bibliotheekkampen.nl/agenda

Gerelateerde berichten

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
21,600SubscribersSubscribe

Net binnen