De Bibliotheek schrijft fotowedstrijd uit

bieb 160405 Voorbeeld focuspunt

Hangt uw foto straks op de nieuwe locatie?

De Bibliotheek Kampen is op zoek naar een perfecte foto voor in de nieuwe Bibliotheek. Belangrijke voorwaarde is dat de foto een herkenbare link heeft met Kampen. Insturen van foto’s kan van 5 april tot 1 juli 2016.

Meedoen
De foto wordt gebruikt bij de collectie rondom het thema geschiedenis en reizen. In de foto wil de Bibliotheek graag Kampen terugzien. Dat kan een foto zijn van de Nieuwe toren, maar ook bijvoorbeeld van de Kamperbrug in Amsterdam. Deelnemers kunnen tot 1 juli (maximaal 5) foto’s inzenden via de website bibliotheekkampen.nl/fotowedstrijd.

Publieks- en juryprijs
De inzendingen worden door een deskundige jury beoordeeld. De winnaar wordt in september tijdens de officiële openingsweek van de Stadskazerne bekend gemaakt. Naast de prominente plek in de nieuwe Bibliotheek ontvangt de uiteindelijke winnaar een mooi prijzenpakket.

In augustus krijgt het publiek de mogelijkheid om online te stemmen op een nominatielijst. Hier hoort een publieksprijs bij. Benieuwd waar de foto straks komt te hangen? Vanaf 18 mei is de plek in de Bibliotheek, Oudestraat 216, te bekijken op de eerste etage.