Biljartvereniging Reijersdam verliest nipt

Het dagteam van biljartvereniging Reijersdam speelde een thuiswedstrijd in het wijkcentrum Reyersdam tegen H.B.C. uit Hoogeveen en leed een nipte nederlaag van 39-40. Ondanks deze nederlaag veroverde het dagteam wel de koppositie in poule 1 van KNBB Zwolle Dagbiljart.

Rens Jager speelde de openingspartij tegen Roel Riemersma van HBC. Rens had de hele wedstrijd een overwicht en in 21 beurten en een moyenne van 3.57 kon Rens de wedstrijd winnend afsluiten. Uitslag 12-5. Martin ten Hove had in Henk de Keyzer van HBC een moeilijke tegenstander. Henk de Keyzer nam in de beginfase direct afstand, maar Martin ten Hove kwam weer bij en zelf op voorsprong. Maar de eindfase was voor Henk de Keyzer die 20 beurten nodig had om van Martin te winnen. Martin speelde met een moyenne van 2.30, dus een prima partij. Uitslag 9-12. De partij van Johan de Leeuw en Klaas Middel van HBC ging gelijk op. Klaas Middel leek te gaan winnen, maar in de nabeurt kwam Johan de Leeuw nog tot een remise. Johan de Leeuw speelde met een moyenne van 1.78. Willem Kars kwam te kort tegen Kor Oostingh van HBC. Kor Oostingh won in 25 beurten de partij en Wim Kars speelde met slechts een moyenne van 1.20 en kwam de hele partij niet in de buurt van een overwinning. Uitslag 7-12.

Het C3 team van biljartvereniging Reijersdam speelde een thuiswedstrijd tegen Z.B.C. uit Zwolle en het team pakte de volle winst. Alle drie spelers wonnen hun partij. Uitslag 36-19. Benji van Kleef had 36 beurten nodig om te winnen van Peter Doorn van ZBC, doch de overwinning kwam geen moment in gevaar. Benji speelde met een moyenne van 1.42, uitslag 12-6. Wim Kars had 29 beurten nodig om te winnen van Peter Lutz van ZBC. Ook de overwinning van Wim Kars kwam geen moment in gevaar en met een moyenne van 1.41 won Wim de partij, uitslag 12-7. De beste partij van de avond werd gespeeld door Herman Segveld die in 26 beurten won van Matthias Dinkelberg van ZBC. Herman speelde met een moyenne van 1.50 en kon eenvoudig winnen, uitslag 12-6.

A.s. woensdag avond speelt het C2 team van BV Reijersdam een thuiswedstrijd in het wijkcentrum Reyersdam tegen DOS uit Hattem, aanvang 19.30 uur.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*