Brandweer IJsselmuiden: Opnieuw tankautospuit afgeleverd in Oekraïne.

Wim en Jo hebben de tankautspuit overgedragen aan Roman Gudak Commandant van het District Karpaten (Foto: Brandweer District Karpaten, Oekraïne)

Vanavond meldde de Brandweer IJsselmuiden op hun facebookpagina dat 2 chauffeurs opnieuw een tankautospuit met succes hebben afgeleverd in Oekraïne.

In de zomerperiode is de tankautspuit beschikbaar gesteld door de Brandweer/Veiligheidsregio Zeeland. De volledig bepakte tankautospuit is vorige week aangekomen in IJsselmuiden, om vervolgens op maandag 12 september te vertrekken naar Oekraïne.

Inmiddels mag wel duidelijk zijn dat de manschappen van de Brandweerpost IJsselmuiden hun ervaring hebben voor het transport van hulpgoederen naar Oekraïne. Na meerdere succesvolle vrachten met hulpgoederen, en een brandweerkonvooi in het voorjaar, is vandaag weer een rit met een tankautospuit succesvol afgesloten.  De eer was dit keer aan Wim en Jo, welke de reis ook eerder met het konvooi hebben afgelegd.

In het onderstaande facebookbericht valt te lezen dat ze bezig zijn met nog enkele voertuigen voor Oekraïne. Ook vragen ze om meer voertuigen, zodat ze hun steentje kunnen blijven bijdragen.


 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.