zaterdag, juli 20, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

Home112-NieuwsBrandweer IJsselmuiden: Opnieuw tankautospuit afgeleverd in Oekraïne.

Brandweer IJsselmuiden: Opnieuw tankautospuit afgeleverd in Oekraïne.

-

Vanavond meldde de Brandweer IJsselmuiden op hun facebookpagina dat 2 chauffeurs opnieuw een tankautospuit met succes hebben afgeleverd in Oekraïne.

In de zomerperiode is de tankautspuit beschikbaar gesteld door de Brandweer/Veiligheidsregio Zeeland. De volledig bepakte tankautospuit is vorige week aangekomen in IJsselmuiden, om vervolgens op maandag 12 september te vertrekken naar Oekraïne.

Inmiddels mag wel duidelijk zijn dat de manschappen van de Brandweerpost IJsselmuiden hun ervaring hebben voor het transport van hulpgoederen naar Oekraïne. Na meerdere succesvolle vrachten met hulpgoederen, en een brandweerkonvooi in het voorjaar, is vandaag weer een rit met een tankautospuit succesvol afgesloten.  De eer was dit keer aan Wim en Jo, welke de reis ook eerder met het konvooi hebben afgelegd.

In het onderstaande facebookbericht valt te lezen dat ze bezig zijn met nog enkele voertuigen voor Oekraïne. Ook vragen ze om meer voertuigen, zodat ze hun steentje kunnen blijven bijdragen.

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen