donderdag, juni 13, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

Home112-NieuwsBrandweerwagens én chauffeurs klaar voor Oekraïne

Brandweerwagens én chauffeurs klaar voor Oekraïne

-

De 7 brandweervoerwagens bestemd voor Oekraïne zijn klaar voor vertrek, ook de chauffeurs zijn er klaar voor. Dat was te merken zaterdag aan de spoorstraat 22 in IJsselmuiden, waar de chauffeurs een goede reis gewenst kon worden.

Op 2 mei om 0:30 zal het konvooi vertrekken naar Oekraïne, waar de brandweerwagens hard nodig zijn. In het door oorlog geteisterde land zijn meer dan 100 brandweervoertuigen vernietigd. Elke nieuwe wagen is meer dan welkom.

Het konvooi bestaat uit 5 tankautospuiten, 1 autoladder en een personenbus met motorspuitaanhanger. De brandweerwagens zijn volledig ingericht en klaar voor inzet in Oekraïne. De brandweerwagens zijn gedoneerd door verschillende veiligheidsregio’s en bedrijven.

Een foto-impressie:

Foto: KampenOnline
Foto: KampenOnline
Foto: KampenOnline
Foto: KampenOnline
Foto: KampenOnline
Foto: KampenOnline

 

 

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen