vrijdag, maart 29, 2024

HomeRegiosportBrezo/KBS Set Up heeft in 2015 groene cijfers nodig..

Brezo/KBS Set Up heeft in 2015 groene cijfers nodig..

-

IJsselmuiden 20 december – Afgelopen zaterdag waren de verwachtingen van Brezo/KBS Set Up hoog. Na 4 uitwedstijden op rij was het nu tijd voor de wedstrijd in eigen huis tegen VC058 uit Leeuwarden. VC058 stond 1 plekje onder Brezo/KBS Set Up en had nog niet veel overwinningen op naam.

Vooraf en tijdens het inspelen was de energie bij Brezo/KBS Set Up goed merkbaar, iedereen had er zin in en dat straalde er vanaf. Dit kwam duidelijk terug in de eerste 2 sets. Kees ten Brinke bracht als plaatsvervanger van libero Kaspers (ziek), de passjes perfect waarna de spelverdeler de setup-jes netjes in de handen van de aanvallers kon spelen. Deze 2 sets werden dan ook gewonnen met 25-17 en 25-17.

Alsof Set Up dacht dat de rest van de wedstrijd vanzelf gewonnen zou worden, liepen ze in de derde set meteen een achterstand op. Door een lastige opslag van VC058 kwam Set Up op een 7-0 achterstand. Na een prikkelende time-out van trainer/coach Siemen Klaver kwam Set Up op gang, maar helaas werd de set alsnog verloren met 25-22.

In de vierde set liep Set Up helaas weer achter de feiten aan. Ondanks dat de pass nog steeds perfect aan het net gebracht werd, kregen de aanvallers uit IJsselmuiden de bal niet op de grond bij de tegenstander. De set werd verloren met 25-14.

Nu zou er nog 1 kans zijn voor de thuisploeg om de wedstrijd nog naar zich toe te trekken, door een goede blokkering van VC058 en net wat teveel eigen foutjes van Brezo/KBS Set Up konden ook de wisselspelers de wedstrijd niet in het voordeel van de thuisploeg doen eindigen. De laatste set ging net verloren met 14-16.

Gezien de uitslagen van deze eerste helft van de competitie, mag het duidelijk zijn dat Brezo/KBS Set Up na de jaarwisseling groene cijfers nodig zal hebben. Ondanks de verliezen deze eerste helft van het seizoen, zal men vol goede moed het nieuwe jaar in gaan en alles uit de kast halen om de rest van het seizoen betere resultaten neer te zetten.

Voor nu, Prettige Kerstdagen en alvast een Gelukkig Nieuwjaar. Brezo/KBS Set Up ziet u graag weer in de Oosterholthoeve op 10 januari 2015.