Brezo/KBS Set Up pakt punt in Groningen.

Lycurgus H2 - Brezo_KBS Set Up

Groningen 27 september – Vandaag stond Lycurgus H2 op het programma. Een ploeg die vorig jaar hoog in de competitie eindigde er werd toen dan ook met 4-0 verloren. Op papier een zware klus voor de mannen uit IJsselmuiden.

Brezo/KBS Set Up keek in de eerste set al snel tegen een 4-0 achterstand aan. Er werden teveel fouten gemaakt en werd achter de feiten aangelopen. Een achterstand kon niet meer worden omgebogen naar set winst. 25-19.

Na de eerste set kwam het besef dat er wel degelijk punten te halen vielen. Vanaf het begin van de tweede set werd bijna elke side-out gepakt. Hierbij opgeteld een aantal breaks en de voorsprong was er. Bij 15-20 kwam Lycurgus nog terug tot 18-20 maar na een paar knappe aanvallen van de IJsselmuidenaren, was setwinst een feit. 21-25.

De derde set was Set Up helaas toch weer het team met de meeste fouten. Mede door het hoge rendement op het midden en door het lage aantal fouten in de side-out trokken de Groningers aan het langste eind: 25-19.

De vierde set keek Set Up al snel tegen een achterstand aan en werd er wat gewisseld maar ging ook deze set verloren. 25-17.

Volgende week (4 oktober) speelt Brezo/KBS Set Up thuis om 19:00uur tegen Animo’68.

setup

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*