Brezo/KBS Set Up eenvoudig langs Vovem’90.

Na de 3-0 nederlaag in de bekercompetitie van afgelopen maandag heeft Brezo/KBS Set Up zich knap herstelt. Zaterdag wonnen de IJsselmuidenaren thuis met 4-0 van Vivan accountants Vovem’90 HS 1 uit Emmeloord.

2016-03-26 - Brezo_KBS Set Up - Vovem 90 H1 (2)

Er was vanaf de eerste set eigenlijk al weinig spanning in de wedstijd. Het leek wel of het Brezo/KBS Set Up wat te gemakkelijk afging. Nu was dat voornamelijk te danken aan een goede pass, hierdoor kon spelverdeler Matthias gebruik maken van alle aanvalsposities aan het net. De eerste set werd gewonnen met 25-17.
In de tweede en derde set had Set Up meer moeite om een voorsprong te behalen. In beide sets liepen de twee teams samen op tot de laatste 5 punten. Alsof het vanzelf ging vielen de laatste 4 punten na een time-out achter elkaar aan de kant van de thuisploeg. Beide sets werd gewonnen met 25-21.
Het was overduidelijk dat de vierde en laatste set door Brezo/KBS Set Up gewonnen moest worden. De pass kwam prima aan het net en de middenaanvallers werden veel gebruikt omdat het blok van Vovem’90 geen kans zag de ballen te blokkeren. De voorsprong was snel gemaakt en de set werd binnengehaald met 25-13.