donderdag, april 18, 2024

HomeRegiosportBrezo/KBS Set Up maatje te groot voor Rouveen.

Brezo/KBS Set Up maatje te groot voor Rouveen.

-

Brezo/KBS Set Up heeft zaterdag in eigen huis voor de tweede keer dit seizoen de volle vijf punten gepakt. Na de slechte wedstrijd van vorige week in Sneek, heeft Brezo/KBS Set Up zich knap hersteld en Rouveen puntloos naar huis gestuurd.

2016-01-23 - Brezo_KBS Set Up - Rouveen H1

De eerste set begonnen beide ploegen scherp en ging het gelijk op. Richting het einde van de set pakte Brezo/KBS Set Up een kleine voorsprong, maar deze werd door een aantal fouten weer weggegeven. Het werd een bloedstollend einde waarin beide ploegen veel matchpoints kregen. Uiteindelijk trok Brezo/KBS Set Up aan het langste eind en won met 32-30.
In de tweede set nam Brezo/KBS Set Up gelijk de leiding en won met 25-17.
Vanaf het begin van de derde set was Brezo/KBS Set Up scherper en Rouveen zakte helemaal weg. Er werden weinig fouten gemaakt en de tegenstander was volledig de weg kwijt. Mede door een aantal knappe serve-series bleef Rouveen deze set onder de tien. 25-8.
Na deze dik gewonnen set begon Rouveen beter aan de vierde set om te proberen niet puntloos naar huis te vertrekken. Brezo/KBS Set Up kwam al snel op een 7-1 achterstand. Na een time-out van coach Hans Bruins werd het niveau van de vorige sets weer opgepakt en zo ook werd deze set binnen gehaald. 25-21.
Door deze overwinning komt Brezo/KBS Set Up terug op plek vier van de Derde Divisie B. Volgende week is in Leeuwarden Leevoc de tegenstander.